0
clear
  • Najbolje dama Mode Nakit Zelene Retro Izjavu Naušnice Maxi Žene Bijoux Šarm Zabavu Indijanac Boho Baci Zamijene Naušnicu 3571
  • -20%
  • -20%
Najbolje dama Mode Nakit Zelene Retro Izjavu Naušnice Maxi Žene Bijoux Šarm Zabavu Indijanac Boho Baci Zamijene Naušnicu 3571

Najbolje dama Mode Nakit Zelene Retro Izjavu Naušnice Maxi Žene Bijoux Šarm Zabavu Indijanac Boho Baci Zamijene Naušnicu 3571

KM 6.29
KM 3.00

Iz robe
U skladištu


Detaljne specifikacije

Naušnicu Tip:
Baci Naušnice
Tip Stavke:
Naušnice
Dobro ili Mode:
Mode
Stanjuobrazac:
Biljke
:
Najbolje damu
:
Imitaciju
Stil:
Trendu
Tip Metala:
Cink Legure
Rodna:
Žene
:
3571
is_customized:
No
Težine:
0.029 KG

Dodaci proizvoda

Potpuno : DOKOL NakitKamen Boje : BijelaOplate : Silver / Zlato / Rose Zlatne BojeGlavni Kamen : AAA zcirkonMeterial : Bakra / BrasPoklon za : Devojka / Žena / Mama / PrijateljiOkoliš Standard : Trag besplatno, Novčić besplatno, Kadmijum besplatno

Ja n modne nakit industrije, Anna oduzima Dah Dizajnira Nakit je jedinstven.Romantična, slatko, luksuzna, retro, svaki odražava raspoloženje, od kojih je svaka utjelovljenje raspoložen tako savršeno.Mi obrati pažnju na karakteristika nakit, neobavezan i romantično, većina njegovih dizajn oko slatku, malu ženu lijeni raspoloženje, stil i raznolika neverovatno, dodatke.Materijali su i drži jedan uzorak, da li je blizu prirodno ili sintetički sirovo jednostavnost sjajem kristal perle, može biti savršena kombinacija isto komad nakita.DOSTAVA : 1...

počnikrajpočniPrijatelji ne kupuju NASE proizvode kupiti preko $ 200, daćemo vam besplatnu dostavu da Federal Expressa, HITNA pomoć,DHL, USPONE i druge express dostava isporuka da destinacije za tvoj rad u okviru 37 danaMaterijal316 L nerđajućeg čelikaProizvod Karakteristike / Izradu srednjoj poljski / prevencija alergiju / Nikad ne blede / kvalitetaPakujem OPP torbu unutra i napolje tetrapakVeličine ili specifikacijeDimenzije i specifikacije opisuje u specifične mjerenje...

Dobrodošli u našu Aliexpress radnju !Da bi tvoj otkup kao što je jednostavan i lak je moguće, molim vas pošaljite je u trgovinu politika navode.Cilj nam je da pruži posvećen službu, i mjesto mušterija iznad svega, tvoja zastita je naša najveća čast...

Dobrodošao si da kupim na VelikoVeliko Pozitivan cijena članBoja : pariz provjeriti slikuOvo je Konačna popraviti veliko cijena ako trebaš veliko,ponudit ćemo veliki popust,hajde!!samo slobodno da me kontaktirate, hvala!Integritet + potpuno + službe = 100% zadovoljstvoProdali smo bebu fabrika proizvodnje, direktno na kupca! Spasiti mnogo usred prodaje cikli operativni troškovi, možemo ti dopustiti da se najnižu cijenu super platinasti iskustvo.Takve stvari su ih, koju su ručno napravili lokalne Tibetanski ili Nepal majstor koristeći Tibet Silver i prirodne kamenje, kao da je Tirkizna, Koral, Agata, kristal, itd...

Veliko pravila ne trgovačkiveliko se prvi put upoznali je jedan od nakon tri uslova mogu veliko : 1 red iznos da li dovoljno novca 500 neograničeno broj može biti pomešao serije robe ukupne količine punu2...

2017 Zlato Krst Berba Žene Naušnice Pun Kristal Naušnicu Slatko Metal Sa Dragulja Zamijene Minđuše Za Žene Devojka Na Veliko E3508Sadržaj : Ako želiš vidjeti više proizvoda, molim te vidim ispod linkPyment : Više Platni pitanje, Molim te provjeriti link

Zar ne 126.00 stao budistički pribor zar ne 71.00 stao budistički pribor zar ne 78.00 stao budistički pribor zar ne 68.00 stao budistički pribor zar ne 74.00 stao budistički pribor zar ne 34.00 stao budistički pribor zar ne 60.00 stao budistički pribor zar ne 30.00 stao budistički pribor zar ne 23.00 stao budistički pribor zar ne 78.00 stao budistički pribor zar ne 215.00 stao budistički pribor zar ne 50.00 stao budistički pribor zar ne 121.00 stao budistički pribor zar ne 87.00 stao budistički pribor zar ne 63.00 stao budistički pribor zar ne 49.00 stao budistički pribor zar ne 34.00 stao budistički pribor zar ne 94.00 stao budistički pribor zar ne 111.00 stao budistički pribor zar ne 95.00 stao budistički priboryuan S925 cisto srebro stilskimsilver ukrasima garnet uho klip dobro srebro na veliko Thai srebro na veliko dijete archaize stilrobe veličine o 1.4 cm široka : 1.4 cm par težak o : 2.2 groba kod SLS30175【 pitanja o slike sa boja 】 【 zlato car nakit liniju 】 sve dušo obećavam u prirodni outdoor Light photo Then direktno snimaka ekrana na kompjuteru ubaciti što je sada možeš da vidiš slike što je dalje moguće da pokažeš bebu u prvobitno stanje ali zbog fotografisanje svjetlo okruženje opremu i prikaži Postavke, i tako dalje neizbježno razlog ima malo boje razlika više ili manje, ako te progoniti sliku u skladu sa fizičkim 100% molim vas da razmotrite da budem jasan o tome da kupi zbog korištenja kameru performance So često materijal predmet će biti još lepša nego na slici 【 pitanja o vratiti 】 za roba nisu zadovoljni, molim te u robe u roku od 3 dana datum je predložio trenutni sliku i pitanje je roba mora da se osigura da robe i pakovanje od pun uključujući robe sebe roba pakovanje kutiju objesiti konopac i druge darove note If oštećeni su robu prodavac će imati pravo da odbije da će biti odveden u znak za roba je situacija pitanje certifikat 【 većina naših robe nije dogovor sa certifikat 】 ako ti treba potvrdu moramo se nositi s ali moram dodati yuan certifikat 5sided budistički pribor svi smo robu garantovati za srebrnu nakit, kao što je ne garantujem da će se vratiti i bear Delivery i procjenu optužba back Thai srebro na veliko ruku znači da si pristao na iznad uslovimaako imate bilo kakvih pitanja, kontaktirajte nas ćemo svesrdno na usluzi sam vam poželjeti sretan u kupovinu pitanje plaćanje ne prihvatamo verbalno naručio 【 preporučujem alipay transakcija 】 molim te isplate za 3 dana nakon što je snimljen u suprotnom ćemo imati pravo da proda robu u druge prijatelje u nevolji, molim te platiti attention Need bankovni račun od remittance, molim vas, pozovite me, hvala ti na saradnji primili smo isplatu u sata će dionice za tebe da dovršiš ili centralašaljemo yuantong express uobičajeni nacionalnu general 24 dana ćete biti u stanju da prima prema daljinihiljadu yuan od iznad poslati poštanske poseban slučaj ćemo obavijestiti kupac 25 poput express praznik vremenskim uslovima, i tako dalje stala budistički pribormolimo vas da kontaktirate mušterija service Cover postu ...

Bilješka : veličina mjeri ruku,možda postoji 13mm greška.Napomena : Jer različitih ekranom,možda bude drugačije boje od slika.

【 cijena 【 pric 【 pr svi dobro je stvarno dobar Karakter silver proizvod priručnik hiljadu ste zadovoljni sa izabrati i kupi robu manje S925 molim vas, zovite me prije platni dućan nakon prodaje službe telefon ćemo slušati tvoje mišljenje i pruži ti zadovoljavajući rješenje ako ti je potrebna zamjena niello pokriti slobodi crni taobao korisničko ime 1.5 molim te, koristi blok pisma riječ vratiti razlog za zamjenu roba ime i članak broj 0.8 cmako ti need Return robe

Kompanija Alibaba Webesite : žene Naušnice 24 K Zlatne Earings Za Žene Devojke Etničke Nakit Venčanju Kul Mode mindjusaObavijest : Red≥3 , Slobodna Isporuka do Kine Post Zrak Mail & epacket(NAS)Red≥$1000 , Slobodna isporuka za Express.(Osim u Dalekoj Zemlji)Povratne informacije : Ako proizvod nedostatak ili demaged pariz nas kontaktirati blagovremeno, Molim te, ne ostavljaj negativan(12 zvijezda) ili netural povratne informacije(3 zvijezda) kontaktirao sa nama Tvoje zadovoljstvo nam je meta! Daje negativan ili neutralan povratne informacije je veoma ozbiljan stav i pobrinut ćemo se da to možemo riješiti problem prije odlaska negativan povratne informacije...

Bistar pearl pravi 11mm, je 12mm prirodni slatkovodne pearl prsten, crna pearl prsten, 925 silver besprijekoran 139.00 [] novo svijetlo pearl ostriga Prirodni Slatkovodne Pearl Privjesak Ogrlicu Lanac sa 925 pravi 100,00 rejting aaa ukupno Savršeno collocation NOVCEM 92.00 Cijena$239 spasiti$147Bistar pearl pravi 11mm, je 12mm prirodni slatkovodne pearl prsten, crna pearl prsten, 925 silver besprijekoran 139.00 [bistar pearl] prirodni slatkovodne pearl, 11mm12mm Pearl Privjesak Ogrlicu, pravi besprijekoran 150.00 Savršeno collocation NOVCEM 99.00 Cijena$289 spasiti$190[bistar pearl] pravi prirodni slatkovodne pearl zvoni, zvoni može biti prilagođen, jednostavno mode 66.00 [bistar pearl] žena dugo slatkovodne pearl earbob u obliku pad isporuka 96.80 Savršeno collocation NOVCEM 67.80 Cijena$162.80 spasiti95 dolara[bistar pearl] autentično 11mm, je 12mm prirodni slatkovodne pearl prsten, bez greške pekaru rundu 139.00 Bistar pearl pravi 11mm 12mm prirodni slatkovodne oblate Pearl Privjesak 925 silver poslati svoje djevojke 170.00 Savršeno collocation NOVCEM 110.00 Cijena$309 spasiti$199[bistar pearl] slatkovodne pearl privjesak 11mm, je 12mm prirodni iskreno, 925 silver novi proizvod poslati lanac 180.00 [bistar pearl] prirodni slatkovodne 10mm11mm pearl naušnice, crna pearl naušnice, crvenu 156.00 Savršeno collocation NOVCEM 118.00 Cijena$336 spasiti$218[bistar pearl] crni biser privjesak, slatkovodne pearl privjesak, 11mm12mm pearl privjesak, svjetlo 176.00 [bistar pearl] prirodni slatkovodne 11mm, je 12mm pearl prsten, PRSTEN 925 silver stilskim 130.00 Savršeno collocation NOVCEM 110.00 Cijena$306 spasiti$196[bistar pearl] 2014 novi prirodni slatkovodne pearl narukvicu, autentično svjetlo, korejskom stil Mid Jesenji Festival Promociju cijena : 138.00 Kupiti sada [bistar pearl] zlatni pearl prsten, 12mm13mm prirodni slatkovodne pearl, 925 silver, 2014 novi stil Mid Jesenji Festival Promociju cijena : 238.00 Kupiti sada Lijepa pearl pravi 8mm, 9 mm prirodni slatkovodne, skoro rundu bisernu ogrlicu, bez greške, pošalji majka žena u Srednjim Jesenji Festival Promociju cijena : 280.00 Kupiti sada [lijepa] prirodno morskoj vodi pearl privjesak Tahiti Crni Biser 9.5 mm 10mm Rundu besprijekoran 18 karatnog zlata Mid Jesenji Festival Promociju cijena : 900.00 Kupiti sada [bistar pearl] autentično prirodni slatkovodne pearl, 12mm13mm pearl prsten, 925 silver prilagodljiva Mid Jesenji Festival Promociju cijena : 196.00 Kupiti sada [bistar pearl] prirodni slatkovodne 10mm, je 11mm pearl prsten, PRSTEN 925 silver stilskim Mid Jesenji Festival Promociju cijena : 136.00 Kupiti sada [bistar pearl] prirodni slatkovodne 10mm11mm pearl naušnice, crna pearl naušnice, crven, Mid Autum

Specifikacije : Dupli treperenje hollow usi za Tijelo piercing.Dizajn i udobno Lako ući i izaći.Savršeno pokazati svoj poseban način.Tip : Uho UključiMaterijal : Nerđajućeg ČelikaNavrata : Ples, Zabava, Klub, Svakodnevni Život, itdOsobine : Holou, Propalice Nakit, TrajnihSkale : 2g(6mm), 0g(8mm), 00g(10mm), 1 / 2"(12mm), 9 / 16"(14mm), 5 / 8"(16mm), 11 / 16"(18mm), 3 / 4"(20)Bilješka : Zbog svjetlo i ekran postavljanje razlika, stvar je boja može biti malo drugačiji od slike.Molim vas, dozvolite blagi dimenziju razlika zbog različitih priručnik za mjerenje.Paket Uključuje : 1 Par usi

Predmet ime : Privjeskom NaušniceMaterijal : Legure,kristalVelicina : 2.8*naknadu od 10,5 cmTežine : 8gPredmet emisiju :

【 naušnice 】S925 materijal【 međunarodni standard 】 silver S925 bebu【 chalcedony 】 crveni kristal Mozaik Sandy SPARING bebu veličine【Srednjoj 】 širom 3.5 cm, težak je sa 1.4 cm površinu proces 8.8 g​

1.Sve proizvode su u skladištu ,poslat ćemo tvoj red u 24 sata nakon fond posla vremena.i naš isporuka je jako brzo, Hong Kong Post Zrak Mail 2 Veliko je prihvatio,možeš dodati one koje si kao u tvoja kola i mjesto naređenje,ostavite poruku na nas,mi ćemo vam dati najbolju cenu.onda ti platiti...

Karakteristika : 100% Novo i Visoke Kvalitete.Materijal : legurePrilikom : Godišnjica, Verenički, Dar,ZabaviPaket : opp torbe

Uslov : 100% Potpuno Nov Materijal : silver, Paket : opp vrećuDostava, mi ćemo brod red roku od 48 sati nakon potvrditi isplatu.da naručim više od 200 DOLARA, mi ćemo koristiti dhl besplatno;Ćemo brod tvoja naređenja u roku od 48 sati nakon potvrditi platni,Ćemo mark dar sa vrijednosti manje od 8 DOLARA, da izbjegnem taxs.Zadovoljstvo Mi je da poslujem sa vama, i nadam se da ćeš zadovoljiti sa naših proizvoda i služba : )> Smo guarante 0 rizik purchage iskustva.> Ako je roba je nosio ili oštećen na brodovima način, mi ćemo se vratiti isplata ili razmena dobara;> Ako je roba je izgubio u tranzitu, mi ćemo se vratiti novac ili reship robu;Ako si zadovoljiti sa naš proizvod, molim te, daj 5 zvezdica positve povratne informacije, hvala!

Poštovani : 1 Kako poboljšati kvalitetu za naše usluge ako ste dobili proizvod imati problema,zar ne otvaraj spor direktno,ne potvrdi proizvode, direktno,kontaktirajte nas prvi .Ako otvorišspor,aliexpress će treba dugo vremena da se reši to i Traćiš dragoceno vreme...

Molim te NAPOMENA : 1.Koristi kolica, da , možeš da biraš drugačije stil i boju u jedan red, zgodno kupovinu 2 NaređenjeSve zemlje cemo brod do Kine Post Običan Mali Paket Pl(Nema detalja praćenje praćenje podatke)Red = 5 DOLARASve Zemlje ćemo brod paket od Kine Post Zrak Mail 3...

Ako je tvoj red je manje od $7 ,mi cemo poslati paket da te do Kine Post bez praćenje broj .Ako je tvoj red je više od 150 dolara ,mi cemo poslati paket da te do DHL, FEDEX HITNU slobodna isporuka .Dizajner Inspirisala Bojama Mini Mindjusa Mali Okrugli Kvadratnih Druzy Bakra Rock Kamen Uho Deco NakitMaterijal : Legure ,Ovaj Metala, Simulirane DruzyNaušnice Veličine : 10mm*10mmTežine : 4g / par

SHUANGR 9 Boje Veliki Luksuz Kristal Dragulj Naušnice Jasno zcirkon Žena je Kap Earings Boucle D'oreille Femme 2017 Nova​Proizvode Informacija : Težine : 9gObavijest : 1.Molim te, dodati sve predmete u jednu redu,hvala...

1193107555317979 Mode s925 Pastuha naušnicu NAS $ 54.77 / par DOLARA 12.25 / par DOLARA 31.50 / par DOLARA 13.65 / par DOLARA 28.00 / par DOLARA 27.12 / par DOLARA 45.15 / par DOLARA 14.35 / par DOLARA 21.35 / par DOLARA 30.97 / par DOLARA 49.00 / par DOLARA 48.12 / par DOLARA duga 1,75 / par DOLARA 11.37 / par DOLARA 23.62 / par DOLARA 17.15 / par DOLARA 17.15 / par DOLARA 34.65 / parproizvod ime pahuljica Pearl mindjusa Proizvod broj ED5038 PROIZVOD MATERIJAL & proveo S925 cisto srebro + prirodni biseri proizvod veličine 13.20*13.20 MM proizvod težinu 1.55 g & proveo Proizvod izradu uticao srebrni, anti alergična, trajnog za usneMALTENE : 1.Red Besplatno Kini Post Ordinaary Mali Paket PlRed > 5 Besplatno Aliexpress Standard Isporuka ili Kine Post Registrovana Zrak Mail 3.Red > 200 Slobodno Izražavaju dostavnoj Službi Ako imate bilo kakvih pitanja, slobodno nas kontaktirati whatsapp +8613750969795

【 naušnice 】S925 materijal【 međunarodni standard 】 silver S925 bebu【 crveni corundum 】 bebu foot Inch【 srednjoj 】 širina 3.8 cm thickness2.1cm Težak o površinu proces od 0,6 cm Thai silver 9.2 g

materijal silver dragulj S925set ne stil Thai silver prakse je srebro na silver nakit g 4.1 glavni kamen veličine dužinu širina 2.1 cm proizvod ispred pogled 1.7 cmo nakon

AZIZ BEKKAOUI Klasični Stil 925 Silver Minđuše za Žene Elegantan Silver Mali Obruč Naušnicu 100% Srebrni Naušnicu Poklon za Mamu

Potpuno Mode Nakit Etničke Privjeskom Minđuše za Žene Antikviteta Srebrni Auto, Duge Naušnice Berba Pribor je nedavno dizajn, nosim Shijie mode nakit biti prelepa žena.Karakteristika : ( Potpuno Mode Nakit Etničke Privjeskom Minđuše za Žene Antikviteta Srebrni Auto, Duge Naušnice Berba Pribor )* Sve proizvod su trag, nickle, cadminum besplatno* Lanac je dovoljno jaka da se nosim* Sa dužinom i veličine odelo za većinu ljudi* Cena je dovoljno dobro za narod koji želi da se to* Nositi to sama za darDetalje Fotografije : Po kanal Ime : Potpuno Mode Nakit Etničke Privjeskom Minđuše za Žene Antikviteta Srebrni Auto, Duge Naušnice Berba Pribor Glavni Materijal : Zavisi od dizajn,čelik materijal može biti legura cinka, željeza, bras.I kamen može biti čaša, smole, plastični, imitaciju,priroda kamen i tako dalje...

Please wait...